fareastfire.nl

Financieel blog en meer vanuit het Verre Oosten

Categorie: Overigen

Verhuizen in het Verre Oosten (deel 2)

Van nature kan ik niet tegen inefficiëntie. Het is een diepgewortelde karaktereigenschap van me. Eerst even nadenken hoe ik iets op de meest efficiënte manier kan aanpakken, en er dan pas aan beginnen. Een minimale verspilling van tijd, geld en materiaal. Het liefst verspil ik natuurlijk helemaal niks, maar zorgvuldige voorbereiding ten spijt gaan ook bij mij dingen soms toch anders dan verwacht.

In dit (korte) artikel deel ik een paar opmerkelijke dingen die ik heb meegemaakt tijdens mijn verhuizingen in het Verre Oosten.

Verhuizen in het Verre Oosten (deel 1)

Het is even stil geweest op mijn blog. Een lange zakenreis met aansluitend een verhuizing hebben de nodige tijd opgeslokt, waardoor ik aan bloggen even niet toe kwam. Vandaag pik ik de draad weer op, en laat die verhuizing nu ook net de nodige inspiratie hebben opgeleverd voor onderwerpen om over te schrijven.

In de komende artikelen wil ik jullie meenemen in een aantal dingen waar ik in de afgelopen periode tijdens en na de verhuizing mee te maken heb gehad. Lees in dit eerste deel hoe ik een nieuwe woning vond en razendsnel ben verhuisd.

Weggooien is zonde?

Ik had vroeger een ontzettende verzameldrift. Grotendeels ingegeven door een hobby waarbij computers en muziek betrokken waren, kocht en bewaarde ik veel. Heel veel. Toen ik emigreerde, heb ik een klein deel van mijn bezittingen meegenomen. De rest is achtergebleven in Nederland, en dat heeft me uiteindelijk nog het nodige werk opgeleverd. Lees verder als je wilt weten wat ik met mijn spullen heb gedaan en hoeveel werk dat is geweest. Aan het einde van het artikel deel ik mijn ervaringen en tips over het hebben, houden en opruimen van spullen.

Introductie fareastfire.nl

Welkom! Dit is fareastfire.nl, mijn persoonlijke blog over financiën en meer. Ik publiceer vanuit het Verre Oosten, waar ik als Nederlander woon. In dit artikel vertel ik meer over mezelf en het ontstaan van fareastfire.nl.

© 2020 fareastfire.nl. Thema door Anders Norén.